Over ons

Remat ontstond in 2005 uit de groeiende vraag vanuit diverse sectoren naar een partner die kan instaan voor de nodige accessoires voor de bouw en afwerking van clean en controlled rooms.

Vanuit onze expertise met cleanroom ramen bouwden wij een CE-geattesteerde KMO uit die ondertussen instaat voor elke mogelijke cleanroom vereiste waar bedrijven in uiteenlopende sectoren mee te maken krijgen.

Doordat wij beschikken over een eigen design office kunnen wij vanaf de eerste stap meedenken met de klant. Onze flexibiliteit en toewijding behoren in combinatie met ons gespecialiseerd en gedreven team tot onze grootste troeven.

Remat biedt dagelijks een antwoord op concrete vragen door middel van kwalitatief hoogstaande producten die perfect kunnen aangepast worden aan de specifieke vereisten van onze klanten.

En die klanten bevinden zich lang niet enkel binnen de landsgrenzen: heel wat internationaal gevestigde firma's doen een beroep op onze diensten. Naast de Benelux exporteren we ook naar landen als Mexico, Egypte, Cyprus, de Uk en Ierland, de Verenigde Arabische Emiraten, en heel wat andere locaties over de hele wereld.